Llarg viatge cap a Kazan


El Barça té un dels desplaçaments més complicats dels últims anys. El partit a Kazan farà que els blaugranes hagin de fer un viatge d’unes sis hores. I quan arribin, el fred, amb temperatures inferiors als zero graus, els hi donarà la benvinguda.

Habitualment, el Barça, quan té partit de Lliga de Campions lluny del Camp Nou, marxa un dia abans de la disputa del matx. Però, aquesta setmana, amb l’enfrontament entre el Rubin Kazan i el FC Barcelona, es produirà una excepció.

Sortida cap a Rússia

L’expedició blaugrana sortirà aquest dilluns a les 13 hores de l’aeroport del Prat de Barcelona amb destinació a Kazan. El Barça marxarà després de l’entrenament que el primer equip de futbol farà a les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Més de tres mil quilòmetres

Ja a l’avió, a l’equip barcelonista els quedarà un total de 3.387 quilòmetres i unes cinc hores i mitja de vol. Està previst que l’equip aterri a Kazan a les 20.30 hores, hora local (les 18.30 hores a Barcelona).

Temperatures molt baixes

Un altre dels handicaps que es trobarà el Barça a terres russes és l’intens fred que s’espera que faci aquesta setmana. El dia del partit, dimecres, està previst que el termòmetre oscil•li entre els zero graus de màxima i els sis sota zero de mínima. A més, les previsions indiquen que podria bufar vent, la qual cosa podria provocar que augmentés la sensació de fred, que podria ser de deu graus sota zero.

Dimarts, entrenament

La primera presa de contacte amb la gespa de l’escenari del partit, el Central Stadium de Kazan, serà dimarts a les 18 hores (les 16 hores de la tarda a Barcelona), amb l’entrenament oficial. Abans, a partir de les 17.15 hores –hora russa–, hi haurà les rodes de premsa del tècnic, Josep Guardiola, i d’un jugador del Barça.

Tot i això, el cos tècnic té previst fer al matí de dimarts un entrenament addicional a les instal•lacions esportives del Rubin Kazan. La sessió, però, es podria anul•lar per decisió dels tècnics.

Tornada dijous

El fred que fa en aquesta zona obliga a la UEFA a avançar l’horari del partit entre el Rubin i el Barça. Així, el quart partit de la fase de grups de la Lliga de Campions dels blaugranes començarà a les 18.30 hores (Gol TV) –20.30 hores, hora local. Després de l’enfrontament, l’expedició barcelonista farà nit a Kazan i tornarà dijous al matí. Després d’unes sis hores de vol, l’avió que traslladi al Barça aterrarà a l’aeroport de Barcelona a les 14 hores. Un cop a la Ciutat Comtal, l’equip es traslladarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer un entrenament.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.

2 comentaris:

Albert B. i R. ha dit...

Hem de confiar en el nostre equip. Guanyarem!

Jo Mateixa ha dit...

Oi tant Albert, jo tinc molta fe en aquest equip!!!!!

Gràcies per el teu comentari!!!!