Arriben a Kazan amb retard i fred


L’equip ja és a Kazan, després de completar el desplaçament més llarg des que juga la Lliga de Campions. Tot i que en un principi havia de sortir de l’aeroport del Prat a les 13.00 hores, per problemes de trànsit aeri no ho ha fet fins a les 14.48 hores, cosa que ha fet que arribés a Rússia a les 22.00 hores, molt més tard del previst i després de més de cinc hores de vol. El que sí que s’esperava el vigent campió d’Europa és un fred elevat. I així ha estat. Ha passat dels 22ºC de la Ciutat Comtal a estar a -5ºC i enmig d'un paisatge nevat.

L’expedició blaugrana

L’expedició barcelonista ha estat encapçalada pel president Joan Laporta, els directius Albert Perrín, Patrick Auset i Xavier Bagués, el director general corporatiu Joan Oliver, el secretari tècnic Txiki Begiristain i el director de futbol Raül Sanllehí. A més, han acompanyat l’equip un grup de 29 aficionats culers.

Una llarga estada a Rússia

Només arribar, el Barça s’ha traslladat fins a l’hotel Mirage, on quedarà concentrat durant la seva estada a Kazan. Els homes de Pep Guardiola trepitjaran per primer cop l’escenari del partit, l’estadi Centralny, aquest dimarts a les 18.00 hores. El Rubin-Barça es disputarà el dimecres a les 20.30 hores. La tornada a Barcelona està prevista per dijous al migdia.

* Totes les hores són locals

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.