Setmana atípica a la Ciutat Esportiva


Després de gaudir de dos dies de festa, la plantilla del primer equip de futbol tornarà dimarts als entrenaments en una setmana marcada per l’aturada de la competició deguda als compromisos internacionals.

Un cop finalitzat el partit contra l’Almeria de dissabte al vespre al Camp Nou ( 1-0 ), i tenint en compte que la setmana vinent la competició s’atura pels compromisos internacionals, Josep Guardiola va decidir donar dos dies de descans als seus jugadors. D’aquesta manera, el conjunt blaugrana no tornarà a exercitar-se fins dimarts, en una sessió preparatòria que, per segona vegada des de l’inici d’aquesta temporada, serà en família amb motiu de l’absència de fins a 13 jugadors internacionals. Una situació que es repetirà al llarg de la setmana.

En família


Així, el de Santpedor només tindrà a la seva disposició un total de vuit homes –comptant els lesionats Milito i Txigrinski, que continuen amb els seus respectius processos de recuperació– al llarg de la setmana. Completarien aquesta llista de jugadors Valdés, Pinto, Bojan, Maxwell, Pedro i Jeffren. No seria d’estranyar, doncs, i com ja ha fet amb anterioritat, que Josep Guardiola reforci els entrenaments del primer equip amb alguns joves del planter barcelonista.

Quatre dies d’entrenament al matí


Des de dimarts i fins divendres, Josep Guardiola ha programat una sessió preparatòria al dia. En principi està previst que els jugadors s’exercitaran aquests quatre dies a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en uns entrenaments programats per a les 10 hores del matí.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.