Sessió conjunta amb el Barça Atlètic


El primer equip del FC Barcelona ha tornat als entrenaments aquest dimarts al matí, a les 10.30 hores, després de dos dies de festa.

Com passa sempre que hi ha aturada per seleccions, no ha estat una sessió normal i corrent. I és que l’equip s’ha exercitat juntament amb el Barça Atlètic. De fet, l’entrenament s’ha dut a terme al camp 2 de la Ciutat Esportiva, el lloc més habitual del filial blaugrana i no tant el del primer equip, que acostuma a exercitar-se en el camp 1.

Cinc jugadors del primer equip

2009-10-06_ENTRENAMIENTO_FCB_011.JPGLa presència de jugadors del primer equip ha estat minoritària. Només cinc futbolistes (Valdés, Pinto, Maxwell, Pedro i Jeffren) s’han entrenat, ja que Txigrinski i Milito continuen fent treball de recuperació.

Bojan, en canvi, s’ha desplaçat fins a Madrid per acudir al dinar de la Federació Espanyola de Futbol, que compleix 100 anys de vida i que ha convidat tots els internacionals del passat i present del futbol estatal.

Eusebio i el Celta, presents

2009-10-06_ENTRENAMIENTO_CELTA_DE_VIGO_004.JPGEls jugadors del Barça i del Barça Atlètic no han estat sols, perquè el Celta s’ha entrenat, com ja va fer aquest dilluns, a les mateixes instal•lacions de la Ciutat Esportiva. El conjunt de Vigo està preparant a Sant Joan Despí el partit que disputarà aquest dimecres a Girona, corresponent a la tercera ronda de Copa.

Cal recordar que el Celta té com a tècnic l’exblaugrana Eusebio Sacristán i que actualment ocupa la 19a posició de Segona.

Dimecres, nova sessió
L’equip tornarà a exercitar-se aquest dimecres al matí, a les 10.30 hores. La sessió serà novament a la Ciutat Esportiva. Posteriorment, Bojan Krkic compareixerà en roda de premsa.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.