La Cultural Leonesa, rival als setzens de la Copa


El campió de la Copa del Rei, el Barça, iniciarà la competició del KO a Castella-Lleó, més concretament al camp de la Cultural y Deportiva Leonesa de la Segona B. L’anada serà el 28 d’octubre i la tornada, a casa, el 10 de novembre.

Aquest divendres al migdia s’han sortejat a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid) els setzens de final de la Copa del Rei. El recent campió de la competició del KO, el Barça, iniciarà la Copa davant la Cultural y Deportiva Leonesa. Un equip del grup primer de la Segona B i que en aquests moments de la temporada és tercer per la cua, amb només cinc punts.

A finals d’octubre

_M3_9562.JPGEls homes de Josep Guardiola hauran de viatjar a Lleó a finals del mes d’octubre, quan es disputi l’anada dels setzens de final de la Copa. L’estadi municipal Reina de León acollirà el 28 d’octubre el partit entre la Cultural Leonesa i el Barça. La tornada serà el 10 de novembre al Camp Nou.

Últim i únic precedent, als anys 50

Per trobar l’últim precedent entre la Cultural Leonesa i el Barça cal remuntar-se fins als anys 50. Va ser a la Lliga 1955/56 i el Barça va guanyar els dos partits, tant el de casa (4-0) com el de fora (0-1).

Però ara els dos equips s’enfrontaran per primer cop en partit de la Copa del Rei. Els lleonesos arriben als setzens de final després d’haver superat en primera ronda el Lemona, més tard l’Estepona i finalment l’Ontinyent.

Els partits dels 1/16
Alcorcón - R. Madrid
Cultural Leonesa - FCB
Marbella - At. Madrid
Alcoià - València
Puertollano - Vila-real
Rayo Vallecano - Athletic
Hèrcules - Almeria
Salamanca - Racing
Celta - Tenerife
Recreativo - Sporting
R. Múrcia - Deportivo
Xerez - Osasuna
Valladolid - Mallorca
Saragossa - Màlaga
Getafe - Espanyol

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.