Principi d’acord per a la renovació de Puyol


El FC Barcelona i Carles Puyol han arribat a un principi d’acord per a la renovació del contracte del capità fins al 2013. A partir d’ara es redactaran les noves condicions i en els propers dies se signaran.

El ‘5’ blaugrana, de 31 anys, finalitzava contracte el pròxim 30 de juny. Un cop es formalitzi l’acord, Carles Puyol quedarà lligat fins al Barça fins al 2013. La seva serà la cinquena renovació en pocs mesos.

El tècnic Pep Guardiola i el mateix futbolista han donat a conèixer la notícia a la resta de companys just abans de començar l’entrenament d’aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva. La plantilla blaugrana, reunida en rotllana, l’ha acollit amb una sonora ovació i ha felicitat el capità pel principi d’acord.

Una vida en blaugrana

Després d’incorporar-se al futbol base el 1995, Carles Puyol va debutar oficialment amb el primer equip del Barça el 2 d’octubre del 1999 a Valladolid. Aquell dia poca gent preveia que deu anys després , aquell lateral dret seria el capità i l’alma màter d’un vestidor que ha guanyat 10 títols, entre ells, dues Copes d’Europa, tres Lligues i una Copa del Rei.

Fent història

‘Puyi’, exemple de sacrifici, compromís i esperit de superació, figura en majúscules en la història del club. És el quart jugador amb més partits oficials disputats (451) i el segon amb més compromisos europeus (104), només per darrere de Xavi. En tota la seva trajectòria com a blaugrana, el defensa ha marcat set gols, entre els que destaca el que va aconseguir al Bernabéu en el cèlebre 2-6.

Un fix

Aquesta temporada, Puyol segueix tenen un paper fonamental en els esquemes de l’entrenador Pep Guardiola. Ha participat, sempre com a titular, en 6 de les 7 jornades de Lliga i en 2 dels 3 enfrontaments de la Champions. De moment, un dels protagonistes de l’última campanya de ticketing sempre ha actuat com a central, però, tal i com va demostrar en el curs anterior, ofereix plenes garanties en qualsevol dels dos laterals.


Proper Partit
Barça - Saragossa
Diumenge 25/10/2009 a les 21:00

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.