Márquez: “Només falta la signatura”


El defensa del FC Barcelona Rafa Márquez, que acaba el seu contracte a final de temporada, és a només a un pas de renovar. Segons ha reconegut el mexicà, “ja està quasi tot lligat, només falta la signatura”.

Rafa Márquez va arribar a Barcelona via Mònaco fa sis anys. La temporada 2003/04, de la mà de Frank Rijkaard, va començar a jugar vestit de blaugrana a les diverses competicions. Ara, a la 2009/10, és a les portes d’ampliar el seu contracte amb el Barça. “Si no hi ha cap contratemps, molt aviat podrem tancar la renovació. Falta parlar d’algun detall però de ben segur que arribarem a un acord”, ha explicat Márquez.

Carregar piles i a jugar!

Després de tenir una lesió en plena pretemporada, Márquez va reaparèixer a la tercera jornada davant de l’Atlètic de Madrid i des d’aleshores ha anat agafant, poc a poc, el ritme de competició. Tot i això, el central mexicà reconeix que encara no està al cent per cent. “És qüestió de minuts. Ahir ja em vaig sentir molt millor sobre el camp. El que he de fer és seguir carregant piles i recuperar el meu nivell de joc. Intentaré, dia a dia, lluitar per fer-me un lloc en l’onze titular”, ha comentat el defensa.

La veu de l’experiència

Una de les moltes preguntes formulades al jugador blaugrana durant la roda de premsa ha fet referència al debut del seu compatriota, Jonathan dos Santos, amb el primer equip. Márquez es desfà en elogis a Dos Santos: “És un magnífic jugador, amb un caràcter formidable dins i fora dels terrenys de joc. Té un futur molt prometedor i si segueix així, arribarà lluny”.