Cruyff comentarà a La Sexta el València-Barça


Cruyff comentarà el partit entre València i Barça a La Sexta

València - Barça

Dissatbe 17/10/2009 a les 22:00

Camp de Mestalla


La setmana esportiva que comença avui té, sens dubte, una cita que sobresurt en interès per sobre de la resta. Sense Lliga de Campions entre setmana per la jornada FIFA i amb la selecció espanyola ja classificada per Sud-àfrica, l'atenció esportiva queda centrada en la jornada Lliga del cap de setmana.

I en aquesta setena data del calendari de la Lliga BBVA destaca especialment el partit que es jugarà el dissabte a València. A Mestalla, a partir de les 22.00 en partit que oferirà La Sexta, el Barcelona de Guardiola s'enfrontarà al València de Emery, en la que serà la primera visita compromesa dels blaugrana en aquest campionat.

El conjunt che serà una autèntica pedra de toc per al Barça, comparable a la del Sevilla que va truncar el camí victoriosa del Reial Madrid.

Sobre la gespa de l'antic Luis Casanovas lluiran estrelles del nivell de Messi, Silva, Ibrahimovic, Mata, Xavi o Iniesta ...A costa de la possible recuperació del lesionat David Villa. Per no perdre ningúndetalle d'aquesta 'constel', La Sexta té preparada una cobertura especial.

La cadena de Mediapro realitzarà un desplegament espectacular de mitjans i professionals per seguir tots els moments previs al partit i oferir posteriorment el resum més complet al costat de les reaccions dels principals protagonistes de la trobada.

La guinda d'aquest desplegament estarà a la cabina de comentaristes, on l'ex jugador i ex tècnic barcelonista Johan Cruyff donarà la seva particular visió del partit. L'holandès comentarà el partit al costat del narrador Antoni Esteva i l'ex internacional Kiko Narváez.

La compromesa visita barcelonista a València també serà ofert en directe per als habituals canals autonòmics que ofereixen la retransmissió en obert dels partits de Lliga, com és el cas de TV3 a Catalunya. En aquest cas, la retransmissió comptarà amb la narració habitual del periodista Bernat Soler i els comentaris de l'analista Pichi Alonso, recolzats a peu de camp per Jordi Ramos i Jordi Grau i des de la grada per Josep Maria Puig.

Nota: Dades extretes de la Web del Diari SPORT.


5 comentaris:

zel ha dit...

jejejeje, bona aquesta...llàstima que aquest home no és sant de la meva devoció....


petonassos!

Jo Mateixa ha dit...

A mi tampoc es que m'agradi gaire, si més no per fer de comentarista, diguem-ne que el seu castellà no es el seu punt fort, jejejejejeje.

Jaume Pros ha dit...

:-( Doncs a mi sí que m'agrada! Apa. Per cert, al final, tant anunciar el Johan com a comentarista i, que jo sàpiga, al final no hi va participar, a la retransmissió.

Jo Mateixa ha dit...

Doncs Jaume no t'ho sabria dir, el partit el vaig començar a veure per TV3 però es que era tant lent i avorrit que em vaig adormir al sofà :-S

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)