Prèvia LA Galaxy & Barça


Grans al·licients en el primer test americà

El Barça juga aquesta matinada (5.00 h, en directe per TV3 i LaSexta) el primer partit de la gira pels EUA. El matx contra el LA Galaxy servirà per veure el duel entre Messi i Beckham, i els primers minuts de jugadors que encara no s’han estrenat.

Tres dies després d’aterrar a terres americanes el FC Barcelona disputa el primer test de la gira pels Estats Units davant Los Angeles Galaxy. L’escenari del partit serà el Rose Bowl Stadium , un estadi amb capacitat per a 92.000 espectadors i que presentarà un aspecte immillorable per veure el campió europeu.

Messi vs Beckham

2009-07-20_MESSI_01.jpgProbablement, un dels principals al•licients del partit és veure dos dels futbolistes amb més ressò mediàtic a nivell mundial. Es tracta de l’argentí Leo Messi i l’anglès David Beckham. El davanter blaugrana, després d’incorporar-se abans d’hora a la disciplina blaugrana i participar a l’‘stage’ de Londres, té molts números per ser al terreny de joc. Per la seva banda, David Beckham, que va jugar cedit durant el darrer tram de la temporada passada a l’AC Milan, també serà un dels protagonistes. Sobretot perquè fa poc va ser escridassat per la seva afició després que l’anglès reconegués que no volia tornar a Los Angeles i quedar-se a Milà.

Maxwell

LOGO_ON_TOUR_USA_2009.jpgA diferència de l’estada a Londres, on Pep Guardiola encara no comptava amb tota la plantilla, als Estats Units el tècnic blaugrana sí que pot entrenar amb tots els seus homes. Per això, durant el partit contra els Galaxy fins a set jugadors poden jugar els seus primers minuts de la temporada. El més content de ben segur serà Maxwell, que després de rebre l’alta mèdica té davant l’oportunitat d’estrenar-se amb la samarreta del Barça.

Minuts per a Márquez i els internacionals

2009-07-22_MARQUEZ_02.jpgUn dels que també podria trepitjar el terreny de joc del Rose Bowl Stadium és Márquez , ja recuperat de la lesió al menisc de la cama esquerra que es va fer durant l’anada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea. Els internacionals que es van incorporar a l’equip dilluns, és a dir, Alves, Piqué, Sergio Busquets, Puyol i Xavi, també podrien tenir els seus minuts.

LA Galaxy: Un equip rodat


El LA Galaxy és un equip que es troba en aquests moments en plena temporada. Tercer a la Conferència Oest de l’MLS, suma cinc partits seguits sense conèixer la derrota. El cap de setmana passat, després de quatre jornades consecutives guanyant, va empatar a un davant el Kansas City. A banda de Beckham, l’altre crac de l’equip nord-americà és London Donovan.
A més, el conjunt entrenat per Bruce Arena ja sap el que és jugar contra un equip europeu. No fa gaires dies, concretament el 20 de juliol, el LA Galaxy es va enfrontar a l’AC Milan, en un amistós que va acabar 2-2. Bruce Arena i Kovalenko, repeteixenEl tècnic dels Galaxy, Bruce Arena, i el migcampista Dema Kovalenko ja saben el que és jugar un partit contra el FC Barcelona. Ho van fer ara fa tres temporades, quan el Barça també va realitzar una gira pels Estats Units. En aquella ocasió Bruce Arena entrenava, i Kovalenko jugava al New York Red Bulls, i el matx va acabar amb victòria blaugrana per 1 a 4.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.