Presentació Bloc



Ja se que les presentacions "s'acostumen a fer" al principi de tot, que jo he fotut la gran parrafada, ara teniu 46 posts del tiron per llegir, i que no he explicat ben be per que he creat aquest Bloc.....(ja fa dies que va endavant però fins avui no m'he decidit a desbloquejar-l'ho)

Soc del Barça...si ja ho se, com molts de vosaltres, alguns no us agrada el futbol o sou d'altres equips. Lamento dir que aquí nomès es parlarà del Barça, majoritariament de futbol per que es l'esport que a mi m'agrada, però que no descarto parlar d'altres seccions.....

Miraré de portar controlats als nanos de la plantilla, tots els "cotilleos", els resultats dels partits, la LLiga en general, la Champions i els diferents tornejos en els que el Barça participi, miraré de mantenir-vos informats a tots i de tot....ho aconseguiré??

No vull prometre res, per que qui mira d'agafar unes obligacions desprès se'n desdiu i acaba per tancar el seu bloc, trànquils, el meu bloc original es manté en Stand-bye...fins que decideixi que en faig definitivament, per tant no vull crear-me una obligació amb aquest bloc, però intentaré mantenir-lo el més actualitzat possible.

Voldria crear algunes seccions, peeeeeeeeerò...per això necessito la vostre ajuda (socis i simpatitzans que diria el Nuñez) m'agradaria poder penjar fotos vostres amb els jugadors, fotos de partit on hagueu anat, si formeu part d'alguna penya que ens mantingueu informats (miraré de contactar amb les diferents penyes de l'extranger per també tenir controlades les seves activitats, si ja se, això es feinada, però per que està internet si no???).

També voldria vídeos...però videos curiosos que facin referència al mon del Barça (exemples: les vostres bessones cantant l'himne del barça, o el tiet Paquitu foten-se un whisky davant la porta de Wembley la nit del 20 de maig de 1992 quant el Barça va guanyar la seva primera Champions, etc....)

Ja sabeu que podeu contactar amb mi mitjançant el correu electrònic: meritxellsalip_serret@hotmail.com

Si heu fet una ullada al Bloc, haureu vist que he publicat una mica de biografia de la plantilla del Barça d'aquest any, no hi son tots i tots els que hi son no seran els definitius, però son les dades "fiables" que apareixen a la Web del Barça. A última hora tenim en Dmitro Txgrinski, ja en parlarem d'ell més endavant i en Pedro que ja forma part definitivament del primer equip (bien!!!!!), el contracte d'en Messi que està a punt de ser signat i alguna novetat que estic segura podran aportar els millos col.laboradors que tindrà aquesta bloc, VOSALTRES!!!!!!

També hi teniu el calendari de la LLiga d'aquest any, ja sabeu que les dates no son exactes fins uns deu dies abans, mirare d'anar actualitzant també aquestes dates per que tingueu ben present els dies que juga el nostre equip. Pel que fa a la Champions no hi ha un calendari encara, l'aniré actualitzant conforme anem guanyant partits :-P

Crearé una secció de videos dels millors Gols, i farem porres ens els partits més importants...premis???, m'ho he de pensar, però no ho descarto.....s'accepten ideies....

I be, de moment res més...espero les vostres col·laboracions....mentrestant.....

Visca el Barça i Visca Catalunya!!!!!!!

4 comentaris:

gatot ha dit...

ets lo que no hi ha!!!!
jajajajajajaja....

en fi, com cal ssossi no se'l pot enganyar... què millor que la Jo Mateixa per dir totes, totes, totes les veritats!!!
:)

petons futboleros!

Jo Mateixa ha dit...

Jajajaja, mira que al llegir el teu comentari al Facebook ja m'he imaginat que hauries escrit aquí, es tot un honor que siguis el primer en comentar en aquest bloc, oeeeeeee!!!!!!

Espero estar a l'alçada, però necessito la vostre participació, no nomes amb material, si no també donant-me ideies, aportant dades que a mi se'm poden haver escapat, etc...

Benvingut Gatot del meu cor!!!!

Metamorfosi ha dit...

Aquesta és la Txell que m'estimo!... jajaja
Petonets de colors... blaugrana!

Jo Mateixa ha dit...

Gràcies Meta meva, guapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

:-D