Guardiola seguirà un any més


El FC Barcelona ha anunciat aquest dimecres al migdia que Pep Guardiola continuarà a la banqueta del Barça la temporada que ve. El nou contracte se signarà a final de temporada, un cop es conegui el següent president del FC Barcelona.

S’han acabat els dubtes i també l’espera: Josep Guardiola, el tècnic del Barça de les Sis Copes i d’un 2009 màgic, dirigirà l’equip la temporada vinent i satisfarà així tot el barcelonisme, que havia demanat unànimement la seva continuïtat. Des dels despatxos, al carrer, al Palau de la Música i també al Facebook , el desig era el mateix: que Guardiola continués a la mateixa banqueta.


Això és el que han anunciat, en roda de premsa, el president Joan Laporta, el secretari tècnic, Txiki Begiristain, el vicepresident esportiu Rafael Yuste i el mateix entrenador, Josep Guardiola, aquest dimecres al migdia al Camp Nou. Els tres mateixos protagonistes que, fa un any i mig aproximadament, donaven el tret de sortida a una etapa plena d’èxits.


La signatura del nou contracte no es durà a terme fins al final d'aquesta temporada, ja amb un nou presidente al club. De moment, Josep Guardiola ha reconegut la seva voluntat de seguir un any més al capdavant del primer equipo i ha donat la seva paraula que així serà.

Una trajectòria imparable


Format al futbol base blaugrana i convertit en una de les llegendes de l’entitat com a jugador , Josep Guardiola va tornar al FC Barcelona el 21 de juny del 2007, dia en què signa el seu contracte com a entrenador del Barça Atlètic. Amb el filial blaugrana assoleix el títol i l’ascens en la seva primera temporada.

Recanvi de Rijkaard


Aquesta gran campanya al Barça Atlètic el porta a la banqueta del Camp Nou, en substitució de Frank Rijkaard . És presentat com a nou entrenador del primer equip el 17 de juny del 2008 i, novament, no necessita més d’una temporada per guanyar-ho tot: Copa, Lliga i Champions, en una fita pràcticament insòlita al futbol europeu.


En la seva segona temporada al primer equip, Josep Guardiola ja ha assolit la Supercopa d’Espanya, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs, i d’aquesta manera tanca un any 2009 inigualable : ell ha estat el tècnic del Barça de les Sis Copes.

1 comment

zel ha dit...

Buenuuuuuuuuuuuuuuuuu, ja seria hora que parlessis una mica, oi?