Desprès de vacances, aquí estem...


Desprès d'unes llargues vacances, tornem a estar al peu del canó, us faré un breu resum del que ha passat en les últimes jornades, començem....


1.- El passat 2 de gener el Barça va jugar contra el Vila-Real al Camp Nou, un espectacular partit de Don Pedro, tot marcant l'únic gol de l'equip blaugrana, va fer que els culés comencessim a creure que la "Guardiolitis" era temps passat. Ja ho tenim això els culers, patidors de mena i a la mínima que no fem allò que sempre volem (guanyar) ja ens espantem.


Gols:
1-0 Pedro (min 7)
1-1 Fuster (min 50)


2.- La Nit de Reis el Barça ens va fer anar a dormir encara més tard, amb un partit ben complicat, el Sevilla mai ha estat un equip fàcil, i tenim molt clar que tot es decidirà en la tornada que es juga aquesta setmana. El gol d'Ibrahimovic, que va servir per igualar la diana inicial de Capel, no va ser suficient per batre l'equip andalús. Negredo, de penal, va decantar la balança. El FC Barcelona haurà de remuntar a Sevilla.


Gols:
0-1, Capel (min 63)
1-1, Ibrahimovic (min 73)
1-2, Negredo (min 75)


3.- Avui el Barça ha disputat el seu tercer partit de l'any, i ha estat contra el Tenerife al Helidoro Rodriguez. Messi primer, Puyol el segon, el tercer de nou Messi i el quart també de l'Argentí, estan aconseguint que el Barça sigui el mateix de la passada temporada, sembla que els nois de Guardiola ho han fet prou be, no???


Gols:
0-1 Messi (min 35)
0-2 Puyol (min 43)
0-3 Messi (min 46)
0-4 Messi (min 77)
0-5 Luna en pròpia porta (min 85)


Proper partit:
Sevilla - Barça, dimecres 13/01/2010 a les 22:00
Partir de Tornada de la Copa.


Nota: Dades extretes de la Web del Barça.