Més líders a Jerez (0-2)


Malgrat les diferències a la classificació, es preveia un partit difícil a Chapín, on el Barça hauria de treballar per endur-se la victòria. I així ha estat. Els blaugranes, que han sortit d'inici sense peces clau com Iniesta, Messi o Ibrahimovic, han sabut tirar endavant un matx lleig, jugat sobre una gespa lamentable. El triomf s'ha creat des del treball i l'esforç, des de la motivació exigida prèviament per Guardiola, i gràcies a un gol d'Henry i un altre de Ibrahimovic l'inici i al final de la segona part.

Amb aquest resultat, el FC Barcelona amplia el seu avantatge al capdavant de la classificació: ja supera el Madrid per cinc punts, encara que amb un partit més jugat que els blancs.

Una única ocasió

El matx ha viscut un primer temps gairebé sense ocasions. El Xerez, molt organitzat defensivament, pressionava molt amunt i dificultava la creació blaugrana. El terreny de joc tampoc ajudava al bon futbol. I la pluja prèvia al partit no havia fet més que empitjorar-lo. Només Henry, després d'una assistència per dalt d'Alves, ha pogut obrir el marcador (min 25).

Henry avança el Barça

La segona part ha estat una altra història. S'ha vist ja en el primer minut de la represa. Una bona triangulació visitant ha deixat Maxwell sol a l'esquerra, amb temps per mesurar un precisa centrada per a Henry, que ha rematat de cap a gol. El FC Barcelona volia resoldre per la via ràpida.

El Xerez estira línies

Amb el 0-1 el Xerez no ha tingut més remei que atacar. I aquesta reacció ha estat una bona notícia per a l'espectador: els dos equips han gaudit de més arribades, encara que cap amb claredat. Guardiola també ha decidit donar entrada a alguns dels jugadors amb més pes específic de l'equip, com Messi (min 54) i Ibrahimovic (min 66).

Perdonen Messi i Iniesta, no Ibra

En el tram final també ha entrat Iniesta (min 82). Amb els tres cracs sobre la gespa i amb un Xerez definitivament bolcat a l'atac el Barça ha trobat tots els espais que abans no havia tingut a la zona ofensiva: Messi ha enviat una rematada al pal, Iniesta ha fallat un gol cantat ... però Ibrahimovic no ha perdonat davant de Renan. L’ha superat amb el millor detall del partit, una excel•lent vaselina que ha tancat el partit a Jerez.

Els gols
0-1, Henry (min 47)
0-2, Ibrahimovic (min 92)

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.

4 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Fot uns posts llargs com cagarros d'ingesta de calçots, que ningú comenta i no té temps per passar per l'Odisfera? no anem bé Srta. no anem bé...

Jo Mateixa ha dit...

Jajajajajaja benvolgut Dr....tinc altres coses a fer, com per exemple FACEBOOKEJAR....te compte de Facebook vostè??? :-P

La veritat es que vull mantenir aquest bloc per agafar ganes per possar-me de nou a l'altre, ja sap, però no em molesta que la gent no comenti...no l'escric per que la gent comenti, si no per que la gent estigui informada i ho està, creguim :-D

Un peto ben gran!!!!

Dr. Muerte ha dit...

Per descomptat que tinc facebook. Ara, allà no sóc el Dr. Muerte...que queda lleig ;)
Per cert, és la repolla que vostè tingui la foto que té al perfil i a sota del seu nom posi "Spain" jajajajjaaj. No me jodas Rafa!

Jo Mateixa ha dit...

On posa Spain venvolgur Dr.??? no ho veig pas, avisi'm don ho posa si us plau, que immediatament ho treure!!!!

Si està al Facebook ara el busco, o si be m'ha trobat vostè, per que no m'afegeix...que no em vol com a amiga o que??? :-P

Repetonasos!!!!!