Una aturada atípica marca la setmana


En la que és la darrera aturada de l’any a causa dels diferents compromisos dels internacionals –partits de repesca per al Mundial de Sud-àfrica i d’altres amistosos–, el conjunt dirigit per Josep Guardiola començarà la setmana preparant el partit de Copa del Rei de dimarts al Camp Nou contra la Cultural Leonesa, ja sense alguns jugadors.

Dues sessions abans de la Copa

Així, i després de gaudir d’un dia de festa després de la victòria contra el Mallorca, el FC Barcelona torna aquest dilluns al matí als entrenaments, en una sessió programada per a les 11 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Es tractarà de la penúltima sessió preparatòria abans d’afrontar la tornada dels setzens de final de la competició del KO. Com és habitual els dies de partit, la plantilla s’exercitarà dimarts al migdia, concretament a les 12.30 hores.

Dimecres de descans

Després de l’esforç dut a terme dimarts a la nit contra la Cultural Leonesa, els jugadors gaudiran dimecres d’un descans merescut. No serà fins dijous, a partir de les 11 hores, quan torni l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Divendres es produirà una situació idèntica a la de dijous.

Cap de setmana llarg

A partir de dissabte, i fins dilluns, els jugadors del primer equip de futbol del Barça que s’hagin quedat a Barcelona perquè no han tingut compromisos amb les seves seleccions, gaudiran d’un cap de setmana llarg, d’un total de tres dies de descans.

Proper partit, Copa del Rei

Dimarts 10/11/2009 a les 22:00 per TV3

Barça - Cultural Leonesa

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.