Puyol veu el clàssic “al 50%”


El ‘5’ del Barça, que ja ha participat en una vintena de clàssics , sap del que parla quan apel•la a la prudència. No considera l’equip del triplet favorit i respecta al màxim el conjunt de Pellegrini. “Tenim molt respecte pel Madrid. Són líders i si és així és per alguna cosa. Guanyen gairebé tots els seus partits i són un rival molt perillós. Crec que estarà al 50%”, ha afirmat en roda de premsa.

Arribar i marxar amb confiança

Per Puyol, és “important” que el Barça arribi al clàssic havent aconseguit un triomf com el de dimarts contra l’Inter ( 2-0 ). “Va ser un partit important, que ens va donar molta confiança i moral, perquè estàvem al límit. Podíem quedar fora de la Champions”, reconeix el capità.

De la mateixa manera, confessa que una victòria diumenge suposaria agafar encara més confiança de cara al mes de desembre. Això sí, sense perdre el món de vista: “Ara no és una cosa superimportant ser líder. Són tres punts i ja està”.

Una qüestió d’estil

Carles Puyol ha deixat clar que el Barça intentarà jugar com sempre i que no dedicarà una atenció especial a Cristiano Ronaldo. “El més important és tenir la pilota. Si la tenim, aturarem Cristiano i la resta. No només hem de vigilar Cristiano, sinó tots els jugadors. Intentarem fer el nostre partit. Pot fer-nos molt de mal. Jugarem com sabem, amb la nostra idea de futbol”, ha explicat.

Sobre el Madrid, vaticina que plantejarà un partit “defensivament fort” i que és a dalt on pot fer mal, on té jugadors de “moltíssima qualitat”.

Elogis per a Iniesta i Xavi

El defensa també ha tingut paraules d’elogi per a dos dels jugadors més decisius de l’actual Barça, Iniesta i Xavi. Del primer ha assegurat que “està jugant en posicions molt avançades i és un jugador molt llest; cada dia va creixent, és un dels millors del món”. De Xavi ha dit que no el sorprèn gens el seu bon rendiment, tot i que creu que “el reconeixement li ha arribat una mica tard”.

Ja ho sabeu, diumenge 29/11/2009 a les 19:00h
Barça - Madrid
GOL TV i Canal + LLiga


Nota: Dades extretes de la Web del Barça.