"L’Inter és el millor inici que podem tenir"


Inter - Barça

Dimecres 16/09/2009

20:45 per TV3


El president del Barça creu que el duel contra l’Inter de dimecres “és el millor inici que podem tenir per la qualitat de l’equip i el que engloba aquest partit”. Laporta també ha assegurat que aquesta setmana es podria tancar la renovació de Messi.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estat aquest dilluns al matí a ‘Els matins de Catalunya Ràdio’, en què ha estat entrevistat pel periodista Manel Fuentes. Durant prop de tres quarts d’hora, Laporta ha repassat l’actualitat del club, sobretot del primer equip.

Inter-Barça, primer gran duel

CELEBRACIO_INTER.jpgDimecres el Barça s’estrena a la Lliga de Campions amb un duel entre dos grans equips europeus. El president blaugrana està animat perquè arribi l’hora del partit i ha afirmat que “és el millor inici que podem tenir per la qualitat de l’equip i el que engloba”. I és que no s’ha d’oblidar que al conjunt de Milà ara s’hi troba Samuel Eto’o, mentre que el Barça gaudeix del futbol i els gols de Zlatan Ibrahimovic.

El retrobament amb Eto’o

BF1F6399.jpgJoan Laporta no ha dubtat a qualificar Samuel Eto’o com un gran jugador i d’agrair-li els anys que va estar a Can Barça. Tot i que sap que “totes les sortides són complicades”, la marxa d’Eto’o “va ser una qüestió esportiva” amb l’objectiu que l’equip continués amb “la motivació” necessària. En aquest sentit, Laporta ha parlat d’Ibrahimovic de qui ha dit que amb el seu fitxatge s’ha introduït “saba nova”.

Contracte de Messi, “en breu”

2009-08-04_Messi_Seattle_www.fcbarcelona.cat_x14x.jpgPel que fa a la millora del contracte de Leo Messi, el president Joan Laporta ha explicat que s’arribarà a un acord “aquesta setmana”. Una millora, segons el president, que convertirà el crac argentí “en el jugador més ben pagat de la plantilla”.

En aquest sentit, Laporta ha negat que hi hagi cap problema amb Messi i el seu pare, i ha afirmat que “és el millor jugador del món i un dels millors de la història del futbol. Està a gust i per això juga com juga”.

Futur de Puyol

2009-08-29_ENTRENO_10.jpgPel que fa a la renovació del capità Carles Puyol, Joan Laporta entén que el jugador “vulgui acabar la seva carrera esportiva al Barça”, però que també és conscient que “tingui el cuc de voler marxar” per tenir altres experiències dins el món del futbol. El president, que ha reconegut que no hi haurà cap problema si vol renovar, ha explicat que el capità de 31 anys “té molt recorregut al Barça”: “És un jugador que el volem al club i que per l’edat que té encara li queden dos contractes importants”.

Renovació de Guardiola

2009-07-23_GUARDIOLA_06.jpgEn el cas de Josep Guardiola, Laporta ha dit que encara no se l’ha renovat perquè “quan es planteja la seva renovació estàvem amb l’execució del que s’havia de planificar aquesta temporada”. El president del Barça, que sap que el tècnic és un home “curós”, creu que tant Guardiola com Txiki “estan condicionats pel fet que hi hagi eleccions”. Alhora, també ha lloat l’actitud del de Santpedor, que “no s’ha aprofitat del moment dolç” per tancar la seva renovació sinó que ha preferit esperar i “madurar-ho”.

Els reptes d’aquest any

2009-08-23_PARTIDO_12.jpgSegurament no és fàcil superar la temporada passada, en què es va guanyar la Copa, la Lliga i la Lliga de Campions, però el president Joan Laporta reconeix que amb “el treball, l’esforç i el talent” de l’equip “podem fer realitat els somnis”. A més, l’experiència fa que el president barcelonista no vulgui parlar de quants títols es guanyaran aquesta temporada, però el que sí que es permet assegurar és que “el millor està per arribar”.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.