FCB-Dinamo, necessari l’abonament 09/10


Barça - Dinamo de Kiev

Dimarts 29/09/2009 a les 20:30 TVE1


Per al partit d’aquest dimarts davant el Dinamo de Kíev al Camp Nou els socis i les sòcies del FC Barcelona només podran accedir a l’estadi amb l’abonament d’aquesta temporada, és a dir, el de la 2009/10.

La Lliga de Campions torna al Camp Nou amb la disputa de la segona jornada de la màxima competició europea davant el Dinamo de Kíev. Precisament, coincidint amb aquest partit els socis i les sòcies del Barça que disposin d’abonament només podran accedir amb el d’aquesta temporada, el de la 2009/10.

Durant els primers partits oficials de la temporada el club va donar un marge de temps perquè els socis poguessin recollir el passi per a aquest curs.

A disposició dels socis

Des de fa unes setmanes els socis amb abonament per a aquesta temporada ja el tenen a la seva disposició a l’entitat bancària on tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de l’abonament.

En el cas de no tenir encara l’abonament 2009/10, cal que els socis consultin el banc o la caixa on normalment el reben o contactin amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.


2 comentaris:

zel ha dit...

inc una feinada a seguir-te que déu n'hi do!!!! apa, ja et linko, estimada culé!

Jo Mateixa ha dit...

Jajajajajajaja, jo que creía que amb aquest bloc escriuria menys i coi, com que cada setmana tenen dos partits no "donc abast", jajajajajaja.

Petonets princesa!!!!!