44è Trofeu Gamper


Gran festa prèvia al partit

El Camp Nou ha acollit la presentació del primer equip del Barça en els moments previs al partit del Gamper. Un públic completament entregat ha rebut amb gran entusiasme els jugadors i tècnics blaugranes.

20090819_M3_0106.jpgLa presentació del Barça 2009/10 ha estat l’acte estrella de la festa prèvia al Barça-Manchester City. Els jugadors blaugranes han anat apareixent un per un damunt la gespa de l’estadi, mentre eren presentats per megafonia i la seva imatge era projectada al centre del terreny de joc. Jugadors com Messi, Ibrahimovic, Puyol o l’entrenador Pep Guardiola han estat dels més ovacionats.

Prèviament a la presentació, s’ha projectat un vídeo en què apareixien imatges dels èxits de la temporada passada, conjuntament amb algunes de les paraules que defineixen aquest equip: esforç, compromís, humilitat...

Paraules de l’entrenador i del capità

20090819_M3_0083.jpgEn el seu discurs a l’afició, Guardiola ha repetit les paraules de la presentació de l’any passat i ha promès treballar molt per intentar revalidar els èxits de la temporada del triplet. El tècnic de Santpedor ha volgut recordar també els jugadors que han abandonat aquest estiu el club i ha tingut paraules d’agraïment per a Sylvinho, Eto’o, Víctor Sánchez, Cáceres i Hleb.

Per la seva banda, el capità Carles Puyol també s’ha adreçat als aficionats per agrair el seu suport i ha aprofitat per donar la benvinguda a les noves incorporacions.

Multitud d’actes

2009-08-19_AMBIENTE_PREVIO_JOAN_GAMPER_004.JPGMalgrat que l’acte estrella ha estat la presentació del primer equip, la jornada festiva havia començat feia hores a les instal·lacions del Camp Nou. Des de primera hora de la tarda ja eren molts els aficionats que s’havien desplaçat fins a l’estadi per gaudir de les diferents activitats programades a l’exterior del camp.

Un cop dins l’estadi, també hi ha hagut concerts per entretenir i animar l’espera del partit. L’afició, on destacava el gran nombre de joves barcelonistes, ha anat escalfant l’ambient fent l’onada i cantant l’himne del Barça.

LLàstima que el Barça a perdut el partit per 0-1.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.