Prèvia Tottenham & Barça


Estrena d’etiqueta a Wembley

El Barça debuta en la temporada 2009/10 aquest vespre (21.00 h, TV3 i La Sexta) en un partit amistós a Anglaterra. El rival és un autèntic os, el Tottenham, i l’escenari, simbòlic: Wembley.

El tricampió estrena la temporada 2009/10 amb un entorn de luxe. Aquest vespre s’enfrontarà en un amistós al Tottenham, un dels equips històrics de la Premier League, a l’històric Wembley, l’estadi on el 1992 el Barça va guanyar la seva primera Copa d’Europa. Es tracta del primer dels dos enfrontaments que els de Guardiola disputaran a la Wembley Cup.

Presència del planter

2009-07-21_CANTERA_01.jpgEn tractar-se tot just del primer compromís de la pretemporada, és d’esperar un conjunt blaugrana força innovador i un repartiment bastant equitatiu dels minuts. De fet, el cos tècnic es va emportar fins a Londres onze jugadors del filial. I és que l’expedició blaugrana va viatjar a Anglaterra amb 17 integrants del primer equip, ja que els participants a la Copa de les Confederacions s’incorporaran més tard i Samuel Eto’o està pendent de resoldre el seu futur.

Els debutants, les atraccions

2009-07-23_HENRIQUE_01.jpgPer altra banda, Márquez, Henry i Maxwell han treballat al marge durant els primers entrenaments de l’estada i segurament tindran descans aquest vespre. Així, entre els dos fitxatges que ja s’han incorporat a la disciplina culer, Maxwell i Henrique, només el central brasiler podria debutar aquest vespre. Les seves evolucions, juntament amb les dels joves del planter, seran un dels grans al·licients a Wembley.

Un adversari força rodat

Pel que fa al Tottenham, es tracta d’un dels clubs llegendaris del futbol anglès. La seva plantilla té un enorme potencial ofensiu, amb futbolistes com el croat Modric o el rus Pavlyuchenko, a més de l’exblaugrana Giovani dos Santos (concentrat amb Mèxic). Serà ja el tercer amistós que afronti el conjunt dirigit pel veterà Harry Redknapp. Abans s’ha desfet del l’Exeter City (0-3), el Bournemouth (0-3) i el Peterborough (0-4). El Barça, doncs, serà el seu primer rival d’alt nivell.


Nota: Dades extretes de la Web del Barça.