Athletic-FCB, dissabte 21 de novembre, a les 22h


Després de l’aturada de la competició a causa dels compromisos de seleccions, per tercera vegada des que s’ha iniciat la temporada 2009/10 el Barça i l’Athletic Club de Bilbao es tornaran a veure les cares.

Després d’enfrontar-se a l’estiu a la Supercopa d’Espanya, un títol que va anar a parar a les vitrines del FC Barcelona, ara és el torn de la Lliga.

San Mamés, un camp complicat

Serà el dissabte 21 de novembre, a partir de les 10 de la nit, quan el Barça visitarà al camp de San Mamés. Un camp històricament difícil on el públic sempre té un paper molt important. En els darrers cinc partits de Lliga del Barça a la Catedral, el club blaugrana ha aconseguit dues victòries, dos empats i una derrota.

Inici d’un mes clau

Amb el partit davant l’Athletic Club de Bilbao, el Barça inicia un mes en què podria jugar un total de deu partits comptant els partits de Lliga, els de Lliga de Campions, els del Mundial de Clubs i l’amistós contra el Kazma Sporting Club.

Precisament després del duel amb els bilbaïns, els blaugranes afronten una setmana molt important per al calendari del Barça. I és que dimarts 24 de novembre reben l’Inter de Milà i tot seguit hi haurà el clàssic amb el Reial Madrid, previst per al 29 de novembre.

Nota: Dades extretes de la Web del Barça.